Woning Verbouwen

Waar u op moet letten bij het inhuren van een verbouwingsaannemer

Een van de grootste beslissingen bij het renoveren van een huis is welk type aannemer voor het verbouwen van een huis u moet inhuren, vooral als het de eerste keer is dat u uw huis verbouwt. Afhankelijk van wat u zoekt, zijn er veel verschillende opties. Hier zijn een paar:

Gemiddeld nemen professionele remodeler-projecten tussen de drie en acht maanden in beslag, maar dat hangt allemaal af van de omvang en reikwijdte van de klus, voor wie je het mag doen en hoeveel werk je zelf wilt doen. Een algemene vuistregel, volgens het artikel hierboven, is dat voor elke $ 100.000 die wordt uitgegeven, het ongeveer 4-6 weken zou moeten duren om de verbouwing te voltooien. Dit hangt af van een aantal factoren. Hoe complexer de verbouwing, hoe langer het kan duren.

U kunt ook uw lokale aannemers vragen om u enkele voorbeelden te geven van projecten die ze in het verleden hebben voltooid. Een snelle Google-zoekopdracht zal veel lokale aannemers onthullen, dus dit kan een goed startpunt zijn om te vergelijken. Als u een aannemer vindt die zich lijkt te specialiseren in bepaalde gebieden van verbouwing, vraag hem dan hoe lang hij dit soort werk heeft gedaan en hoe lang het duurde voordat hij aan de slag ging. Dit kan u helpen bij het vinden van een aannemer die gespecialiseerd is in het verbouwen van huizen en die veel lokale projecten uitvoert.

Je zult ook willen weten hoeveel ervaring de aannemer heeft op het gebied van verbouwing van huizen die je wilt laten doen, en wat voor soort verbouwingslicenties ze hebben voor hun werknemers. In de staat Texas, bijvoorbeeld, moeten alle erkende aannemers een verzekeringspolis hebben die hun eigendommen dekt tegen eventuele schade veroorzaakt door een huiseigenaar tijdens het werk. Als uw aannemer een aansprakelijkheidsbeleid heeft, moet u dit controleren om er zeker van te zijn dat het eventuele renovatieprojecten voor woningen omvat. Kijk ook of ze inspecties hebben gedaan voor uw huis. Het kan zijn dat de ene aannemer minder duur is dan de andere omdat ze onlangs zijn geïnspecteerd, dus dit kan een goedkopere optie zijn dan een die al een tijdje bestaat.

Als het om uw huis gaat, zijn er een paar dingen waar u nooit een compromis over moet sluiten, ongeacht wie u besluit in te huren als uw verbouwingsaannemer. Ten eerste, als ze zeggen dat ze een licentie hebben en je de documenten kunnen laten zien die bewijzen dat ze die hebben, teken dan niet op de stippellijn zonder alles te lezen. Dit betekent dat u mogelijk uit eigen zak geld betaalt aan een bedrijf met een twijfelachtige reputatie.

Ten tweede is het laatste dat u wilt weten dat u moet betalen voor dingen die u niet hebt gedaan wanneer uw huis wordt gerepareerd of gerenoveerd, maar zonder te begrijpen waarom. Dit kan u duizenden of zelfs honderden dollars kosten, niet alleen in één keer, maar in de toekomst, omdat het de reputatie van een verbouwingsaannemer kan aantasten. Indien mogelijk moet u ook controleren of er ook klachten tegen die aannemer zijn, zodat u kunt voorkomen dat u langs de lijn met dezelfde problemen te maken krijgt.