Liften

Hitchhiker ' s Guide to the Galaxy Films

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy is een klassieke sciencefiction roman van Douglas Adams. Het bevat fictieve uitleg over hoe we ons leven moeten leven, en wat voor soort dingen zijn wenselijk in het leven. Het is geweldig voor entertainment en onderwijs.

De avonturen van de Hitchhiker zijn niet nieuw. Ze zijn zo oud als de mensheid zelf. Toch heeft deze tijdloze verhaal is aangepast in een film die velen beschouwen als de grootste science fiction film ooit gemaakt. Een groot deel van de essentie van de Hitchhiker's Guide wordt intact gehouden.

De hoofdpersoon in de film, gespeeld door Bill Nighy, is de Hitchhiker. Hij is de meest geharde van de twee karakters. Echter, hij is ook de enige die eigenlijk de situaties naar hem gegooid aankan. Het meest opvallende verschil tussen de Hitchhiker en de Gids is dat de gids is volledig mens, terwijl de Hitchhiker's gevoelens zijn volkomen vreemd. Vanwege dit, de laatste is veel meer kans om in de problemen.

Het belangrijkste doel van de film is om de verschillen tussen de twee lifters laten zien, tonen de mogelijkheden dat ze zou hebben om een ​​situatie om te gaan. Deze ontmoetingen in de film zou al ver afwijken van de originele verhalen zijn. Ondanks het feit dat het hele verhaal lijn wordt gewijzigd om de film te passen, het totale concept is er een die ik zeer interessant vond.

Niet elke wijs persoon zou genieten van de films. Dit betekent echter openen een wereld van mogelijkheden voor degenen die dat wel doen. Zoals ik al zei, de film toont ook een verschil tussen de personages, en wat maakt elk van hen relatable. Dus, als je toevallig problemen met het bekijken Hitchhiker's personages door de ogen van de Guide hebben, zullen ze maken het een stuk makkelijker.

Hoewel de film wel iets nieuws om de wereld van de Hitchhiker's toe te voegen, het algemene idee is vergelijkbaar. Dat wil zeggen dat de mensheid nodig heeft om problemen op te lossen om te gedijen in de samenleving. Dit uitgangspunt is consequent door de Hitchhiker's serie.

Om te kunnen deze films gratis te zien, moet men de oudere films en de boeken gelezen eerste. Op deze manier weet je wat te verwachten wanneer u de nieuwere films te kijken. Daarnaast zult u in staat om te zien wat andere variaties op het verhaal er zijn.

Ik denk dat je zult merken dat de Guide en de Hitchhiker zijn een geweldige serie om naar te kijken. Ik garandeer dat u zult er geen spijt.