De Verschillende Onderdelen van Computers

Computers zijn bijna overal, en het bedrag van de gadgets op de markt die kunnen communiceren met computers is enorm. Pc's, mobiele telefoons, laptops, spelcomputers, hebben allemaal hun unieke rol te spelen in het werk en thuis. Ze bieden ons met entertainment, kennis, en ons helpen om de dagelijkse taken uit te voeren.

Computers

We maken gebruik van hardware en software om deze dingen te bereiken. Bijvoorbeeld, als we op zoek naar een software programma om een ​​specifieke taak uit te voeren, zouden we op zoek naar een programma dat "doet wat ik wil." Hardware en software worden soms door elkaar, maar ze zijn over het algemeen te onderscheiden.

We moeten ook begrijpen dat sommige hardware niet kan worden verbeterd of zelfs geheel vervangen. Een dergelijke inrichting is de harde schijf. Harde schijven hebben vele functies, en sommige, zoals het hele internet, zijn van onschatbare waarde voor de moderne computing.

de processor van een computer is het hart van de computer. Onze processors hulp berekeningen uitvoeren, handvat audio, video, graphics, alsmede de controle en communiceren met andere computers. Computers hebben veel havens en aansluitingen, waaronder USB, Ethernet, een modem, en vele anderen.

Maar een van de meest voorkomende apparaten is de muis. Het heeft een handgreep, vergelijkbaar met een potlood en een scroll wiel op de zijkant. De muis is een muis, en het helpt om de computer cursor te verplaatsen van punt A naar punt B.

Een monitor is een meer geavanceerde display en een optische sensorinrichting. Een scherm is wat je ziet wanneer u op uw computer. Een monitor is het deel van de computer die zal dit beeld te projecteren op een computer monitor. De grootte en het ontwerp van de monitor is afhankelijk van het type monitor wordt een computer gebruikt.

De nieuwste versies van computers hebben USB-poorten die in de USB-poort van de computer kan worden aangesloten. Als je iets te sluiten op de USB-poort van uw computer, is de computer automatisch kan worden gehouden en het werk op te sporen met het. Een USB-poort kan rechtstreeks worden aangesloten op uw computer, of het kan worden aangesloten op een hub, waarmee u aan te sluiten op verschillende apparaten tegelijk.

Memory, RAM, en harde schijven worden ook gebruikt voor specifieke doeleinden. Een SSD (solid state drive) is een gespecialiseerde schijf die flashgeheugen gebruikt in plaats van een traditionele magnetische schijf. Deze vorm van opslag apparaat is sneller dan de traditionele harde schijven.

Hardware, zoals printers en scanners, evenals camera's, worden door kabels en adapters aangesloten op computers. Externe toetsenborden en muizen zijn aangesloten op een computer via USB. Zoals geheugen en harde schijven, kunnen externe opslagapparaten worden aangesloten op de computer, of zij kunnen worden verbonden met de computer via een hub.

Computer monitoren worden geleverd in verschillende maten en vormen. Monitor prijzen variëren afhankelijk van de monitor, het merk en de fabrikant. Zoals gezegd, monitoren worden geleverd in standaard maten als op maat gemaakt en gevormd degenen.

Monitoren worden geleverd in drie categorieën: LCD, plasma en CRT. Elk van deze vormen van schermen heeft zijn voor- en nadelen. LCD staat voor Liquid Crystal Display, en dit type monitor werkt door de productie van wat lijkt op vloeibare kristallen, met de televisie als de bron van het licht.

Plasma en CRT zijn ook populair keuzes voor computermonitoren. LCD-schermen zijn uitstekend geschikt voor lage contrast achtergronden en kleuren, die minder zichtbaar op een plasmascherm zijn. Plasma schermen zijn perfect voor intense blauw of groen kleuren en CRT-schermen bieden scherpere, scherpere beelden en zijn goed voor degenen die willen dat de beste helderheid en gedetailleerd mogelijk.