U zult ook moeten kopen, een zaak voor de Raspberry Pi. Deze case heeft verschillende compartimenten en slots. Je moet om het te houden georganiseerd. De zaak heeft ook schroeven, dus u kunt de berg het veilig op de computer. Aan De Slag Met De Raspberry Pi

De Framboos Pi is een goedkope computer die volledig open source. Het is een single board computer waar Linux op draait. Het heeft vele functies en kan zeer snel lopen.

Raspberry PI

Dit is een zeer eenvoudige computer. Het heeft een microprocessor en 512 MB RAM. Dit is een stuk minder energie dan vele desktops.

Het fysieke ontwerp is zodanig dat het is zeer klein. Het is ongeveer de grootte van een creditcard. Het kan worden aangesloten op een stopcontact met een USB-kabel.

Het scherm is het grootste deel van de computer. Het heeft een resolutie van 320 x 240. Het heeft een zwart-wit scherm. Er is geen geluid of video mogelijkheden.

De volledige versie van het besturingssysteem wordt genoemd Raspbian. Het besturingssysteem draait op de CPU in plaats van de monitor. Het enige nadeel is dat het moeilijk te configureren.

Het eerste wat je moet doen is een SD-kaart voor uw Raspberry Pi. U kunt een SD-kaart te gebruiken voor zowat elke pc-gebaseerde computer. U moet de SD-kaart te kopen als je wilt naar applicaties of games te downloaden.

U moet een elektrische onderdelen naar de computer van stroom. Dit zijn de zogenaamde moederborden. Ze zijn wat zorgen voor de elektrische aansluitingen voor de Raspberry Pi.

De Raspberry Pi heeft een wifi vermogen. U kunt verbinding maken met het internet door middel van deze. Veel bedrijven zullen bieden gratis wifi-verbinding. Er zijn een aantal plaatsen waar je gratis wifi kunt krijgen, zoals Starbucks.

De Raspberry Pi is draadloos. Het heeft vele randapparatuur en kan een heleboel dingen te doen. Het kan verbinding maken met een computer via Wi-Fi.

Moederborden zijn de fysieke componenten van de Raspberry Pi. U moet een SD-kaart te gebruiken om programma's te installeren op het bord. Uw raad van bestuur zal ook een HDMI-uitgang, zodat u kunt aansluiten op uw televisie.

U zult ook moeten geheugenkaarten te krijgen voor de Raspberry Pi. Deze zijn net als flash drives. Zij zal u toelaten om verschillende programma's op het bord te zetten.