Van Vlaet de Internationale Verkoop van de Man Truck - Een Eenvoudige Manier Om de Service voor Bedrijven

Trucks behoren tot de meest gebruikte voertuigen in de wereld, ze worden gebruikt bij het transport van goederen naar verschillende locaties en in het transport van de goederen terug van de verschillende locaties. Men kan allerlei trucks te zien in verschillende plaatsen, bijvoorbeeld: in de woestijn van de Verenigde Staten, op de stranden van Afrika, in de straten van Delhi stad, in de markten van Bangkok en op het gebied van India.

De verkoop van MAN Truck en Bus AG, Duitsland wordt gedaan door middel van een verscheidenheid aan modi. Sinds september 2020 Van Vlaet International B.V. is een bedrijf dat erkend lid en officiële vertegenwoordiger van MAN Truck & Bus in Europa en een officiële dealer en distributeur van MAN Vehicle Solutions, Inc voor de volgende 5 Afrikaanse landen.

In de afgelopen vier jaar Van Vlaet werkt nauw samen met MAN Trucks om een ​​speciale dienst voor vrachtwagens en bussen operators die onderdelen, reparaties, onderhoud, verhuur service en levering aan de klant thuis inclusief ontwikkelen. Het is een compleet pakket van diensten die helpt bij vrachtwagens en bussen operators om meer te verkopen en hun winsten te verhogen. Dit heeft ook geleid tot een betere afzet.

Een uniek kenmerk van deze verkoop en service is dat er geen limiet aan het aantal verkopen of het aantal klanten. In feite is het aantal klanten kan worden verhoogd zonder een verhoging van de prijs, zolang het aantal verkopen is constant gehouden. De dienst omvat ook een volledige onderhoud van het voertuig en het gebruik van geavanceerde voertuigdiagnose systemen. Deze dienst wordt gratis verstrekt aan alle klanten.

In aanvulling op het bovenstaande, heeft Van Vlaet International uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van MAN Trucks te huur op diverse locaties, met name die van een geringe vraag naar het voertuig. In de afgelopen tijd is het uitgegroeid in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Afrika. Er is geen twijfel over het feit dat de voertuigen die door Van Vlaet niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook kosteneffectief en betrouwbaar.

Voor zover de technische aspecten van de dienst betreft, de Bus Operator moet gewoon hun voertuigen, waarin de bestuurder en de passagiers dienen te worden vermeld. het chassisnummer, het type passagier en het adres, de registratie en kenteken en het type voertuig, indien aanwezig, samen met het chassisnummer.

Hierna ontvangt de dienstverlener het chassisnummer en stuurt vervolgens een verzoek naar de geautoriseerde service center, die het verzoek verwerkt en stuurt de vereiste documentatie. De service center verifieert vervolgens de informatie en krijgt de rug van de gevraagde documentatie. Zodra deze is ontvangen, het bedrijf gebruikt de gegevens om de gegevens te verifiëren en geeft een schatting van de totale kosten en kosten voor het voertuig.

Deze dienst is zeer gunstig voor de busmaatschappij als het hen in staat stelt om zich te ontdoen van de last van de documentatie te krijgen, terwijl de behandeling met de service providers. Tegelijkertijd is de Bus operator in staat is om veel geld te besparen door het hebben van hun kosten voor het transport naar de service provider. De kosten van de dienst is lager dan de traditionele manier van het hebben van een agent deal met de dienstverleners en het krijgen van documentatie.

De Van Vlaet International Company biedt ook een verzekering op alle MAN Trucks gebruikt voor service doeleinden. Dus zelfs als er schade ontstaat aan het voertuig of aan een fout is begaan door de bestuurder, zal de verzekeringsmaatschappij de schade te vergoeden.

De klantenservice aangeboden door het bedrijf is ook uitstekend. Elke persoon van de dienstverlener aan de customer service rep biedt persoonlijke klantenservice.

Het beste deel van deze voertuigen is dat ze zijn erg goedkoop, ze kosten minder dan de meeste andere vormen van commerciële voertuigen. Dit geeft veel mogelijkheden om de bedrijven voor het leveren van verschillende diensten.