Hoe om Gratis Films te Kijken op Internet-TV

TikTok, ook wel bekend als Videotek, is een Chinese online video-sharing social network service gerund door Byte Dance, een Beijing gebaseerd webtechnologie bedrijf in 2020 opgericht door Zhang Yifeng. Het wordt voornamelijk gebruikt om lip-sync, korte choreografie dansen, comedy en talent video te maken. Het werd voor het eerst gelanceerd in China in oktober 2020. Een aantal sites bieden gratis te bekijken voor de gebruikers en anderen kunnen gebruikers korte clips te downloaden, maar dit is niet beschikbaar op TikTok.

In november 2020 YouTube kocht de Chinese vestiging Douyin, waar hij zijn eigen video-site aangeboden, maar later stopte met de service. Het werd later gevolgd door de lancering van MySpace en Facebook in april 2020. Beide websites bood een soortgelijke dienst in hun eigen taal, maar alleen Douyin toegestaan ​​haar videoclips in het Engels om te worden bekeken. Dit beperkte Chinese gebruikers het uploaden van korte clip, korte films en muziekvideo's gemaakt in het Engels. TikTok's populariteit vervolgens verhoogd, en het had al snel meer dan vierhonderdduizend leden. De website kreeg ook internationale erkenning toen het bij Google kwam werken, een van de meest populaire zoekmachines in de wereld.

De website is toegankelijk via Internet Explorer of Firefox. Het was niet onmiddellijk mogelijk om video's te bekijken op mobiele apparaten zoals Blackberries, Android-telefoons en iPhone voordat de dienst werd ingevoerd. Tegenwoordig kunnen gebruikers video's op het web met behulp van hun mobiele telefoons, tablets, en zelfs iPods te bekijken. Video's geupload op de website kunnen online worden bekeken en bekeken op webbrowsers, televisies en mobiele telefoons. U kunt ook kijken naar de video's op uw TV. Een abonnementsgeld is meestal nodig om toegang te krijgen tot de video op uw televisiescherm.

In aanvulling op de vele mogelijkheden, de website biedt een verscheidenheid aan categorieën om uit te kiezen, variërend van die gemaakt voor entertainment aan die van belang. Het werd eerst ingedeeld op basis van inhoud, die niet per se gerelateerd is aan podiumkunsten. Zoals de populariteit groeide, werd het uitgebreid met categorieën, waaronder koken, mode en sport. In aanvulling op de categorieën, kunt u zich ook abonneren op video's gemaakt door de beroemde sterren en beroemdheden. U kunt een abonnement op favoriete artiesten en muziekgroepen hebben. om te voorkomen dat het missen van nieuws en reviews.

Het merendeel van de gratis video's op de website zijn geüpload vanaf Chinese acteurs en actrices. Maar nu zult u merken dat een aantal beroemdheden hun video op de site hebben geüpload. U zult ook ontdekken dat er meer beroemde westerlingen ook hun video's uploaden. Er zijn ook een aantal van beroemdheden op de site, waaronder zangers als Madonna en Katy Perry, die waren te zien op de tv-show Dancing With The Stars. Deze celebrity video's zijn erg populair onder de gebruikers. Sommige beroemdheden zijn populair in China als gevolg van hun muziek, terwijl sommige zijn beroemd in China vanwege hun acteertalent. Sommige gebruikers hebben geplaatst links op hun blogs om hun diensten te promoten.

Je kan hebben om een ​​vergoeding te betalen voor toegang tot internet, maar dit bedrag is minimaal. In tegenstelling tot andere Chinese online video sites, TikTok vereist u niet te betalen om mee te doen. In feite is het gratis om te registreren. Als u zich aanmeldt met een betaalde account, kan u worden gevraagd om te registreren op de site als een lid voordat je video's kunt uploaden en ze zien op uw computerscherm.