Herstellingen Computers

De beste manier om computers te repareren

Voor iedereen die eraan gewend is om zijn computer de hele dag in huis te hebben, is het moeilijk voor te stellen dat hij gaat werken en dan een kapotte computer heeft. Wanneer uw pc zonder duidelijke reden stopt met werken, kunt u er vrij zeker van zijn dat er bepaalde dingen zijn die u kunt doen om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat het goed blijft werken.

Een van de eerste dingen die u moet doen als u niet zeker weet waarom uw computer plotseling niet meer goed werkt, is het register van uw computer opschonen. Het register is een grote database die allerlei soorten bestanden opslaat die uw computer nodig heeft om te kunnen worden uitgevoerd. Dit kan uw computer ongelooflijk traag maken als u er geen gebruik van maakt.

Om dit deel van uw pc op te ruimen, moet u het menu Start openen, "registereditor" typen en vervolgens op het gereedschapspictogram klikken dat verschijnt. Zodra je dit hebt gedaan, verschijnt er een nieuw venster. Als u dit nog nooit eerder hebt gezien, vindt u het misschien een beetje verwarrend, maar in feite geeft het u een lijst met alle verschillende onderdelen van uw computer die het register bevat.

Het belangrijkste deel van het register staat bekend als de "registersleutel". Hier bewaart uw computer alle instellingen en opties die nodig zijn om uw computer te laten werken. Het bespaart veel ervan in de vorm van een reeks verschillende sleutels, die allemaal uniek zijn voor uw systeem. De registersleutels worden in het register opgeslagen, zodat ze door het Windows-besturingssysteem kunnen worden geopend wanneer u ze nodig heeft.

Helaas maken veel mensen de fout te denken dat het register iets is dat ze kunnen bewerken en wijzigen om problemen op hun pc op te lossen, maar in feite kan het niet door Windows zelf worden opgelost. U moet het openen met de Windows-registereditor en om dit te doen, moet u een goed programma voor het opschonen van registers kunnen gebruiken.

Er zijn veel softwareprogramma's voor registerherstel op internet, maar de waarheid is dat ze niet allemaal het werk zullen doen dat u nodig hebt. Er zijn een paar hulpprogramma's voor registerherstel die uw pc daadwerkelijk aanzienlijk versnellen, terwijl er andere zijn die puur nutteloos zijn. De beste manier om een ​​registry cleaner te vinden, is door een gratis registry cleaner te gebruiken waarvan is bewezen dat deze goed werkt.

Als uw pc voortdurend traag wordt, moet u overwegen om een ​​registerfix te downloaden waarmee u veel verschillende aspecten van uw pc kunt repareren. Door dit te gebruiken, kunt u uw systeem versnellen zonder dat u nieuwe onderdelen hoeft te kopen. U kunt ook veel fouten op uw pc oplossen, maar niet veel daarvan zullen een groot probleem voor u veroorzaken.

U kunt ook kijken naar het repareren van uw pc met behulp van registerherstelsoftware die is ontworpen om een ​​bepaald type fout te herstellen. waarmee u uw computer enorm kunt versnellen of zelfs een virus kunt vinden en verwijderen dat uw pc heeft geïnfecteerd.

Het is altijd een goed idee om een ​​programma te gebruiken dat kan worden gebruikt om de verschillende bestanden die in het register van uw pc worden bewaard, te scannen en te repareren. Dit is zodat uw systeem sneller en soepeler kan werken wanneer u het gebruikt. Dit is erg belangrijk omdat het register veel informatie op uw pc opslaat.

U kunt ook enkele hulpprogramma's voor registerherstel downloaden die via uw pc kunnen scannen op alle fouten die u hebt. Dit is een veel betere optie dan proberen ze handmatig te scannen en te repareren, want als je het zelf gaat proberen te scannen, zou je de fout kunnen maken door een aantal fouten te maken die je computer meer beschadigen dan dat ze helpen. .

U moet ervoor zorgen dat het programma dat u gebruikt de meeste fouten op uw pc kan herstellen en u kan vertellen welke fouten niet kunnen. U moet er ook voor zorgen dat het de bestanden kan vinden en verwijderen die ervoor zorgen dat uw computer traag wordt.

Veel mensen denken dat veel van deze registerprogramma's oplichting zijn, maar dit is verre van waar. In feite zijn er veel eersteklas registerprogramma's die zijn ontwikkeld door gerenommeerde bedrijven. Dus de volgende keer dat u uw computer moet repareren, zou het een goed idee zijn om een ​​van deze programma's te gebruiken.