iPhone Gebarsten Review

iPhone Gebarsten, een site die is rond voor een tijdje, biedt een nieuwe manier om je iPhone te hacken. In tegenstelling tot de iPhone hacker forums, zult u niet de mensen de verkoop van hun exploits en gereedschappen daar vinden. In plaats daarvan, dit is een nieuw programma dat een gratis methode van het ontsluiten van uw iPhone aanbiedt.

Wanneer uw iPhone wordt vergrendeld, dan is dat omdat je ofwel een nep-SIM-kaart te gebruiken, of om wat voor reden de verkeerde SIM-unlock code. Wanneer u klaar bent om je iPhone te ontgrendelen zijn, alles wat je nodig hebt is de iPhone kraakte het programma. Dit programma kan worden gedownload van de website en het zal allemaal van de ontsluiting voor u doen. Het programma zal ook toelaten om het programma, dat is goed te doen voordat u de investering te testen.

Het programma werkt net zo goed als de andere programma's, en kunt u de volledige toegang tot functies van de iPhone hebben. Als u op zoek bent naar een methode van het ontsluiten van je iPhone, maar wil niet naar de bank te breken, kan dit wat je nodig hebt.

Het proces van het ontsluiten van je iPhone met de kraakte het programma is vrij eenvoudig. U vindt de Apple ID van de persoon die u wilt uw telefoon te ontgrendelen met nodig. Zodra u deze informatie, kunt u beginnen door het invoeren van de juiste code in het formulier aan de Cracked website.

Nadat u het teken hebt voltooid en aangemeld voor een gratis proefperiode, krijgt u onmiddellijke resultaten te krijgen. In een ongeveer een half uur, moet u uw ontgrendeld iPhone in handen hebt. Het kan nodig zijn om de iPhone kraakte het programma opnieuw uit te voeren op een gegeven moment om de beveiligingsinstellingen te werken.

Er is geen zorgen te maken als u nodig hebt om je iPhone te gebruiken voor zakelijke doeleinden. U kunt de volledige toegang tot uw telefoon, zonder de noodzaak om het te verbergen achter een laag van encryptie. Niemand moet weten wat je aan het doen bent.

Het beveiligingssysteem wordt gebruikt door de iPhone is zo robuust dat uw informatie wordt beschermd, zelfs als iemand het toestel heeft gevonden. De iPhone kraakte het programma werkt met alle huidige of vorige versie van iOS, en je hoeft niet eens nodig om de telefoon jailbreak om ermee te werken. Dus, zelfs als je een eerdere versie van iOS, het kraakte het programma kan worden gebruikt om de iPhone te ontgrendelen.

Naarmate je verder gevorderd met het programma, zal het nieuwe beveiligingssysteem automatisch veranderen, wat betekent dat u niet zal hebben om het wachtwoord in te voeren. meer.

De iPhone is een van de meest innovatieve en populaire mobiele telefoons die ooit is gemaakt, maar het is ook een van de moeilijkste om te ontgrendelen. Als u wilt de beveiligingsinstellingen op uw iPhone veranderen, dan kan de iPhone kraakte het programma gewoon het ding om het te doen met zijn.