Rollup Display

Rollup-display voor retailers

Als u een winkel heeft of er een wilt uitbreiden, is het Rollup Display misschien wel het enige dat uw bedrijf over de top kan duwen. Dit is een display waarmee de detailhandelaar goederen in rijen kan presenteren, allemaal in één eenheid, waardoor het voor klanten gemakkelijk wordt om de items waarnaar ze kijken te zien zonder daadwerkelijk van hun stoel te hoeven stappen. De Rollup Display is een fantastische manier om merchandise te presenteren en de zichtbaarheid van een winkel te vergroten, zodat je meer klanten naar je toe kunt trekken in je winkel.

De Rollup Display is eigenlijk net als de typische bannerstandaarden die de meeste winkels gebruiken. Er zijn twee panelen met grote ramen aan de boven- en onderkant die worden vastgezet door een zwaar metalen frame. Er is ook een hoes ter bescherming en een riem waaraan u de banner kunt hangen. Het display wordt geleverd met een speciaal systeem waarmee het kan worden aangepast aan de grootte waarop u het wilt hebben en het kan voor het gemak zelfs worden ingeklapt.

De Rollup Display is een geweldige aanvulling op alle winkels, omdat het heel gemakkelijk is in te stellen en te verwijderen. Veel winkeliers geven er de voorkeur aan om dit type display te gebruiken omdat het minder omslachtig is dan andere typen. De Rollup Display is ook een geweldige manier om klanten aan te trekken vanwege de grote aantrekkingskracht en vanwege de visuele aantrekkingskracht van alle getoonde producten.

Winkels hebben verschillende redenen om dit type display te gebruiken. Ze kunnen ervoor kiezen om het te gebruiken voor het presenteren van specifieke items die in een bepaalde winkel of afdeling beschikbaar zullen zijn. Er kunnen speciale acties plaatsvinden en de winkelier wil laten zien wat er beschikbaar is voor het publiek op het moment van de actie.

Een andere reden waarom winkels ervoor kiezen om dit type display te gebruiken, is omdat ze hierdoor meer aandacht kunnen besteden aan een enkel item. Het is ook erg handig om te hebben, omdat het licht van gewicht is en gemakkelijk kan worden verplaatst. Met de Rollup Display kan de winkelier meer items tegelijk weergeven dan met gewone banners kan worden weergegeven.

Er zijn een aantal voordelen voor retailers om met behulp van de Rollup Display meer merchandise in één gebied te kunnen presenteren. Winkels kunnen pronken met hun beste producten en meer deals aan hun klanten aanbieden, om meer klanten aan te trekken en uiteindelijk de verkoop te verhogen.