Is het einde van institutioneel bankieren?

Institutional Banking, N.A., of IBS, is een particuliere holdingmaatschappij (NYSE: IBS) die zich toelegt op het aanbieden van commerciële en vastgoedfinanciering, investeringsbankieren, advies en bedrijfsfinanciering aan haar institutionele klanten. De missie van IBS is om klanten het hoogste niveau van financiële service en informatie te bieden om superieure prestaties en ROI te behalen.

Institutional Banking

Omdat institutioneel bankieren een hogere risicotolerantie biedt dan andere vormen van kredietverlening en kapitaalmarkten, vereist het een zeer gerichte, verfijnde en strategische benadering om een ​​hoogwaardige klantervaring te behouden. Institutionele bankdiensten bieden ook een scala aan mogelijkheden om klantenrelaties te versterken door op maat gemaakte oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften.

Beleggingsbeheerdiensten. De vermogensbeheergroep van IBS biedt een verscheidenheid aan op beleggingen gebaseerde diensten, waaronder investment banking, vermogensbeheer, verkoop van obligaties en aandelen, fonds- en zakelijke transacties en analyse van bedrijfsfinanciering.

Shatkist beheer. De Investment Banking and Treasury Services Group is verantwoordelijk voor het beheer van de activa van klanten, het verstrekken van beleggingsadvies en het beheren van de rekeningen van klanten.

Personeelszaken. De afdeling Human Resources is verantwoordelijk voor het bieden van werkgelegenheid, het beheren van programma's voor werving en personeelsrelaties en het ontwikkelen van opleidings- en ontwikkelingsprogramma's voor werknemers. Human resources levert ook diensten aan de afdelingen investeringen en vermogensbeheer.

Financiële planning en analyse. De afdeling Financiële Planning en Analyse is verantwoordelijk voor het verlenen van adviesdiensten, het analyseren van beleggingsportefeuilles, het adviseren van klanten over beleggingsrisico's en het helpen bij het naleven van federale en staatswetten.

Interne audit en controle. De afdeling Interne Audit en Controle is verantwoordelijk voor het beoordelen en evalueren van de financiële rapportageprocessen van het bedrijf en het controleren of ze voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en industriestandaarden. Het interne audit- en controleteam beheert en evalueert ook het interne controlesysteem van het bedrijf.

Dit zijn slechts enkele van de diensten die institutionele banken aanbieden. Bezoek mijn website voor meer informatie of neem contact met mij op.

Dit artikel is niet bedoeld om te suggereren dat de huidige financiële crisis het einde van de weg is voor de commerciële banksector. Zoals ik in eerdere artikelen heb gezegd, is IBS al goed gepositioneerd om het hoofd te bieden aan de veranderende financiële omgeving. IBS is ondanks deze economische onrust blijven groeien omdat we erkennen dat de sleutel tot succes een sterke strategische planning en uitvoering is, gekoppeld aan effectief risicobeheer. en nalevingsprogramma's.

IBS is erg trots op de manier waarop onze leden de markt bedienen en uitstekende en betrouwbare klantenservice bieden ondanks de economische onrust. Helaas hebben veel van onze concurrenten ook met soortgelijke uitdagingen te maken gehad. Ik hoop dat onze leden manieren zullen vinden om waarde te blijven bieden aan hun klanten en hun huidige klanten te behouden. in deze moeilijke omgeving.

IBS verwacht in de nabije toekomst geen veranderingen in de manier waarop we zaken doen. We blijven gefocust om de meest efficiënte, winstgevende en betrouwbare bankorganisatie van het land te zijn.

IBS heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om onze diensten te verbeteren en de algehele kwaliteit van onze producten en diensten aan onze klanten te blijven verbeteren. We richten ons in het bijzonder op het verbeteren van ons vermogensbeheer en treasurybeheer. We zijn toegewijd om onze leden te voorzien van innovatieve investeringsstrategieën, waaronder een portefeuille van beheerde accounts die onze klanten zullen helpen groeien naarmate ze ouder worden.

Omdat onze focus ligt op de huidige markt en niet op de korte termijn, kondigt IBS met genoegen verschillende nieuwe productaanbiedingen aan voor de toekomst van ons bedrijf. Als onderdeel van onze inspanningen om onze concurrentie voor te blijven, voegen we de productlijn van een beheerde account toe met opties zoals kredietverenigingen, kleine banken en hypotheekbanken.

IBS verwacht binnenkort aankondigingen te kunnen doen over nieuwe productaanbiedingen. In de tussentijd werken we hard om de economie te ondersteunen en onze leden het hoge serviceniveau te bieden dat ze nodig hebben.